a
a

Καλοκαιρινή περιοδεία

Τάνια Τσανακλίδου - Μάρθα Φριντζήλα
Τάκης Φαραζής - Παναγιώτης Τσεβάς



Μάιος
31/05 RED live, Λευκωσία, Κύπρος

Ιούνιος
01/06 RED live, Λευκωσία, Κύπρος
02/06 RED live, Λευκωσία, Κύπρος

Ιούλιος
09/07 Λαζαριστές, Θεσαλλονίκη - ακυρώθηκε
17/07 Αττικό Άλσος, Αθήνα
24/07 Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, Αρχαία Ολυμπία

Αύγουστος
16/08 Πάρος - ακυρώθηκε
21/08 Μουσικό Χωριό, Άγιος Λαυρέντιος, Πήλιο - ακυρώθηκε
22/08 Μηλιές, Πήλιο
24/08 Καλαμάτα - ακυρώθηκε

Σεπτέμβριος
03/09 Θέατρο Βράχων, Βύρωνας
11/09 Φεστιβάλ ΚΝΕ, Θεσσαλονίκη
13/09 Αισχύλεια 2009, Ελευσίνα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιστί τόσες λίγες? μακάρι να προσθέσουν κι άλλους προορισμούς,αλλά και περισσότερες συναυλίες στις μεγαλύτερες πόλεις. Στη Θεσσαλονίκη μόνο μία? Αφού δεν χορταίνονται!

Ανώνυμος είπε...

μήπως χορταίνονται με περισσότερες; Αυτό το υπέροχο σχήμα τα πήρε όλα φέτος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

στη Θεσσαλονίκη καμία τελικά.....

Unknown είπε...

Αναρωτιέμαι γιατί κάθε φορά, σε κάθε σχήμα, η Θεσσαλονίκη είναι τελείως ριγμένη..Δεν μπορώ να το καταλάβω..Αρχικά ήταν να γίνει μία και μόνο παράσταση και τελικά, κατά τα φαινόμενα, ακυρώθηκε κι αυτή χωρίς καμία ενημέρωση.Υπάρχει κάποιος λόγος? Είμαστε μόνο για τα μπουζουκο-σχήματα εδώ? Μόνο για τις αρπαχτές - και τελικά ούτε καν για αυτές?

semianasasouxwraw είπε...

ανέβηκα θεσσαλονίκη με το κίνητρο να ακούσω τσανακλίδου. πέρνω ταξί ανεβαίνω μονη λαζαριστών και δεν ήξερε κανείς τίποτα.στεναχωρέθηκα απίστευτα και σίγουρα με πέιραξε που δεν υπήρχε ειδοποίηση έκανα ολόκλρο ταξίδι από Μυτιλήνη γι αυτή την συναυλία. όταν μου το είπανε δεν το πίστευα.όχι για την ταλαιπωρία αλλά γιατί ήθελα τόσο πολύ να την ακούσω.το είχα ανάγκη πραγματικά...

elli_auth είπε...

Ενημέρωση για Θεσσαλονίκη: σύμφωνα με άρθρο του Ριζοσπάστη, στο πλαίσιο του 35ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ που θα διεξαχθεί στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στην Κεντρική Σκηνή θα έχει αφιέρωμα στην Μαρία Δημητριάδη από ορχήστρα της ΚΝΕ, συζήτηση για το σοσιαλισμό, συναυλίες με τις Τάνια Τσανακλίδου και Μάρθα Φριτζίλα, «Κίτρινα Ποδήλατα».
Ίσως γι'αυτό να ακυρώθηκε η συναυλία της Μονής Λαζαριστών..
Αν θέλετε προσθέστε στις ημερομηνίες της περιοδείας κι αυτήν για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.

elli_auth είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που παραβρέθηκα στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα. Δεν υπήρχε πουθενά να κάτσω. Ντροπή! 20 ευρώ για να ξεροσταλιάζεις να ακούς αυτές τις θεικές φωνές! Μήπως πρέπει και εσείς κυρίες μου να κάνετε κάτι γιατί μας λέγατε ωραία που βρεθήκαμε πάλι εδώ με τόσες χιλιάδες κόσμο αλλά εμείς από κάτω οι όρθιοι είμασταν δυσαρεστημένοι. Περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία!!!!