a
a

www.goculture.eu - 29/05/2008

Μια πρωτότυπη πολυμεσική παράσταση στο Θέατρον
10 χρόνια Ελληνικός Κόσμος


Την Τρίτη 3 Ιουνίου, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικός Κόσμος, παρουσιάζει μια σύγχρονη θεατρική πολυμεσική παράσταση στο Θέατρον, το νέο κτήριό του, που εγκαινιάστηκε πριν από τρεις μήνες.

Ένα μοναδικό υπερθέαμα μουσικής, εικόνας και ήχου θα ζωντανέψει στην εντυπωσιακή σκηνή του Θεάτρου και με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας θα αναπαραστήσει το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Κόσμου. Πρόκειται για ένα θεατρικό δρώμενο σύγχρονης αισθητικής και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, το οποίο αναδεικνύει την πολυετή προσφορά του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην προβολή της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού. Συγχρόνως προβάλλει τις εντυπωσιακές για τα ελληνικά δεδομένα τεχνολογικές δυνατότητες του Θεάτρου να φιλοξενεί θεατρικές, μουσικές παραστάσεις και θεάματα υψηλών απαιτήσεων όσον αφορά τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Η παράσταση εκτός από τα καλλιτεχνικά δρώμενα περιλαμβάνει επίσης ξενάγηση στην ιστορία του Ελληνικού Κόσμου, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, κ. Δημήτρη Εφραίμογλου. Η κ. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την ερμηνευτική της δεινότητα, παρουσιάζει το Θέατρον ως νέα πρόταση στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης και η παράσταση κορυφώνεται με την ερμηνεία γνωστών τραγουδιών από την κ. Τάνια Τσανακλίδου.

Οργάνωση - Παρουσίαση: Δημήτρης Εφραίμογλου
Ειδική Συμμετοχή: Τάνια Τσανακλίδου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Χορογραφίες: Κυριάκος Κοσμίδης
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: